Wat wij doen

/ adviseren, coördineren, creëren

La Plume Media is een fullservice-communicatiebureau. We adviseren over communicatiestrategieën, coördineren communicatietrajecten en creëren content in de breedste zin van het woord.

/ interne communicatie

Alle neuzen dezelfde kant op. Welk bedrijf wil dat nu niet? La Plume Media zorgt ervoor dat medewerkers op het juiste moment geïnformeerd worden over relevante ontwikkelingen binnen het bedrijf. Of dat nu gaat om projecten, verandertrajecten of managementinformatie.

Medewerker op afstand
Wij maken uw bedrijfsprocessen eigen, inventariseren de informatiebehoefte en weten de stakeholders binnen uw organisatie te vinden voor actueel nieuws. Dit doen wij op de achtergrond, maar altijd vol overtuiging en betrokkenheid.

Lees meer over interne communicatie 

 

/ externe communicatie

Klanten binden, de merkbeleving versterken of de

Dat vraagt om een gedegen communicatie- en contentstrategie. La Plume Media inventariseert uw behoeften, kruipt in uw bedrijfsprocessen en adviseert u over de in te zetten kanalen en middelen. Vervolgens verzorgen wij de content van A tot Z.

Full service
Bij La Plume Media vindt u alles onder één dak: gedegen advies, ijzersterke conceptontwikkeling en prikkelende contentcreatie. Onze lijnen zijn kort en de aanpak persoonlijk. Dat is fijn zakendoen.

Lees meer over externe communicatie 

Wil je meer informatie?

NEEM CONTACT OP