Wat wij doen

/ adviseren, coördineren, creëren

Heeft u behoefte aan advies over communicatiestrategieën of wilt u ontzorgd worden bij de coördinatie van een communicatietraject? Dan bent u bij La Plume Media aan het juiste adres: een fullservice communicatiebureau dat content creëert in de breedste zin van het woord.

/ interne communicatie

Binnen uw bedrijf ziet u natuurlijk het liefst een actieve medewerkersbetrokkenheid. La Plume Media zorgt ervoor dat uw medewerkers op het juiste moment geïnformeerd worden over relevante ontwikkelingen binnen het bedrijf. Of dat nu gaat om projecten, verandertrajecten of managementinformatie.

Medewerker op afstand
Als externe partij heeft La Plume Media een frisse blik op uw organisatie én verloopt de communicatie met uw medewerkers efficiënt en helder. Hoe? Door uw bedrijfsprocessen eigen te maken, informatiebehoefte te inventariseren en stakeholders binnen uw organisatie te benaderen. Dit gebeurt op de achtergrond, maar wel altijd vol overtuiging en betrokkenheid

Lees meer over interne communicatie 

 

/ externe communicatie

Klanten binden, de merkbeleving versterken of de naamsbekendheid vergroten? Dat vraagt om een gedegen communicatie- en contentstrategie. La Plume Media inventariseert uw behoeften, kruipt in uw bedrijfsprocessen en adviseert u over de in te zetten kanalen en middelen. Uw content wordt van A tot Z verzorgd.

Full service

U vindt bij La Plume Media alles onder één dak: gedegen advies, ijzersterke conceptontwikkeling en prikkelende contentcreatie. Korte lijnen en een persoonlijke aanpak – dat is fijn zakendoen.

Lees meer over externe communicatie 

Wil je meer informatie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief