Interne communicatie

/ Alle neuzen dezelfde kant op

Als externe adviseurs zijn wij het verlengstuk van uw bedrijf. We duiken in de materie en helpen u met het uitdenken van een gerichte strategie om uw medewerkers te bereiken. Met voldoende afstand om een gedegen communicatietraject op te zetten, maar altijd met het bedrijfs-DNA in het achterhoofd. Is alles op de rit? Dan gaan we aan de slag met de content.

Speciaal voor interne communicatie heeft La Plume Media een label opgericht: Interne Communicatiepartner.

/ Medewerkersbetrokkenheid

Een externe adviseur fungeert als verlengstuk van uw bedrijf. La Plume Media duikt in de materie en denkt vervolgens samen met u een gerichte strategie uit om uw medewerkers te bereiken. Met voldoende afstand om een gedegen communicatietraject op te zetten, maar altijd met het bedrijfs-DNA in het achterhoofd. Is alles op de rit? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de content.

/ Interne communicatie, grote externe waarde

Een grote, op volle toeren draaiende marketingafdeling met mooie budgetten voor tientallen hippe marketingcommunicatiekanalen. Daarnaast een aantal communicatiecollega’s die zich bezighouden met interne communicatie. Communicatie aan medewerkers die het merk dagelijks uitdragen, mensen uit alle lagen van de bevolking met een enorm netwerk, collega’s die zich het grootste deel van hun dag keihard inzetten voor het bedrijf. Herkent u dit scenario? Wij menen dat deze medewerkers een minstens zo belangrijk visitekaartje zijn als menig marketinguiting. Het is dan ook essentieel dat medewerkers zich verbonden voelen met het bedrijf, het merk en met elkaar. Dat vraagt om passende interne
communicatie.

/ Partner in externe communicatie

Als externe partij heeft La Plume Media een frisse blik op uw organisatie én verloopt de communicatie met uw medewerkers efficiënt en helder. Hoe? Door uw bedrijfsprocessen eigen te maken, informatiebehoefte te inventariseren en stakeholders binnen uw organisatie te benaderen. Dit gebeurt op de achtergrond, maar altijd vol overtuiging en betrokkenheid.

/ Middelen

Hoe ziet uw personeelsbestand eruit? Wie wilt u bereiken en met welk doel? Afhankelijk van uw antwoorden op deze vragen stelt La Plume Media een gerichte communicatiemix op. Denk aan personeelsbladen (online of print), een app, webcasts, een mailing of nieuwsbrief (online of print, intranet-onderhoud, een tv-journaal, All Employee Meeting of campagne. Meer informatie?

  • All
  • Communicatie
  • Evenementen
  • Projects
  • Teksten
  • Video
  • Vormgeving

 

 

Benieuwd wat La Plume Media voor uw product, dienst of bedrijf kan betekenen?

Neem contact op